Trojkoncert: Bran & Tygroo & Les gars d’en bas (FR/CZE)

September 3, 2020
tygr

3. 9. 2020 – Vinohradský pivovar – tehdy a tam se odehraje neskutečný TROJKONCERT ! Přijďte si poslechnout kapely, které společně jen tak neuvidíte –> Bran + Tygroo + Les gars d’en bas

Bran

Bran, to je hudba vycházející ze starých bretaňských lidových motivů, dávných tanců a zpěvů moře. Osobitě zpracované tradiční písně. Zatím poslední album Beaj vat! [beaž vát] bretonsky Štastnou cestu!) nabízí jak kreativně zpracovaný bretaňský folklor, tak i vlastní materiál včetně původních instrumentálek a písniček v češtině.
https://www.youtube.com/user/andelienn

Tygroo

Kapela Tygroo vynalézavě kombinuje tradiční žánry jako klezmer a balkánskou hudbu s žánry moderními, jako jsou například funk a hiphop, ale také dubstep a další elektronická hudba a celou show doprovází videoprodukcí.
https://www.youtube.com/channel/UCnhNrE03vhnoVJ30qDnfDrg

Les gars d’en bas (FR/CZE):

Les gars d’en bas. Dnes již témeř legendární Francouzsko-česká kapela, stmelená lety hraní na ulicích a v barech takřka celé Evropy. Jejich hudba je směsí francouzského chansonu, jazzu, gipsy swingu a world music. Skládají vlastní písně, ale také přejímají vybrané kousky od starých mistrů. Hrají na kytary, kontrabas, akordeon, klarinet, a saxofon. Ale hlavně hrají rádi a s chutí. Tahle kapela se málokdy sejde ve své plné, pětičlenné sestavě, tentokrát však ano, proto si jejich koncert rozhodně neneche ujít!
ww.lgdb.eu

Leave a comment